Design pentru Mobil


Design pentru Mobil

Tabletele si Telefoanele Mobile reprezinta aproximativ 50% din dispozitivele folosite pentru navigare pe internet. In ziua de astazi, daca site-ul tau nu este optimizat pentru a fi vazut de pe mobil, este posibil sa pierzi clienti. Noi cream site-uri care sunt vizibile atat pe calculatoare desktop cat si pe dispozitive mobile.

Un site, in momentul in care este creat, are proprietatile necesare pentru vizualizarea pe o rezolutie a unui calculator desktop, ceea ce face ca in momentul in care este vizualizat pe o rezolutie mai mica, sa necesite reglaje din partea utilizatorului. Pentru a reduce semnificativ pierderea vizitatorilor si a potentialilor clienti, designeri web impreuna cu diferiti programatori au creat metoda de adaptare a continutului numita CSS, care aranjeaza pagina in mod automat, pentru orice tip de ecran si pentru orice rezolutie disponibila.

Design Responsive pentru performantele afacerii tale.

Experti din diferite domenii de IT&C prezic faptul ca navigarea de pe dispozitivele mobile o sa predomine cu mult fata de navigatul de pe desktop-uri, in viitorul apropiat. In prezent, companiile cauta solutii si strategii de adaptare a acestor cerinte, pentru a putea oferi clientilor experiente unice si pline de relevanta. Cum design-ul responsive este adaptabil pentru aproape toate rezolutiile, companiile pot atrage mai multi clienti, fara sa intampine obstacole tehnice.
Echipa noastra de specialisti in Design si Development este pregatita sa creeze si sa imbunatateasca imaginea si functionalitatea site-ului tau pentru a reprezenta afacerea ta cat mai bine si pentru a maximiza amortizarea investitiei cat mai repede.

Salut!

Intra in contact cu noi pentru oferta personalizata