PPC – Pay Per Click


PPC - Management

Cand iti cauti o agentie care sa administreze campania ta de PPC marketing, trebuie sa alegi o agentie care stie ce face sau risti sa pierzi foarte multi bani. Cand cauti o astfel de agentie, cauti mai mult decat cineva care sa te ajute, cauti o agentie care sa fie un partener de nadejde. Cel mai bun avantaj a unei campanii PPC marketing este acela ca se adreseaza strict persoanelor care cauta un anumit produs sau un serviciu. Este adresata persoanelor care au nevoie sau isi doresc ceva anume chiar in acel moment si aceasta reprezinta oportunitatea de a ajunge "in fata lor". Plus de asta, nu trebuie sa platesti decat clicurile pe care clientul le da pe reclama ta.
Pentru a avea o pozitie cat mai buna in pagina, chiar daca este vorba despre o reclama platita, este important ca aceasta sa obtina un punctaj cat mai mare din partea platformelor de advertising. Noi intelegem sistemul de punctaj al acestor platforme (Google, Yahoo, Bing) ceea ce ne face abilitati pentru a seta si a administra campaniile tale de PPC marketing.
Campaniile reusite de PPC sunt cele in care ROI (Return Of Investment) nu intarzie sa apara si este pe masura asteptarilor.

  • Intelegem ce conteaza cel mai mult pentru audienta ta prin folosirea celor mai noi unelte si dezvoltand resurse de proprietate
  • Punem in balanta continutul actual al site-ului si decidem care sunt urmatorii pasi pentru a avea un impact cat mai mare, tinand cont de bugetul ales. Scopul acestei actiuni este de a converti vizitatorii in clienti si de a genera profituri care iti permit sa investesti mai mult.
  • Scopul nostru nu este sa ne blocam la rezultatul locului 1 in top cautari. Suntem motivati sa aducem vizitatori pe pagina, care ulterior sa fie convertiti in cumparatori. Daca ne clasam pe locul 2 in cautarea unui cuvant cheie, dar acest cuvant aduce 100 de clienti noi lunar, suntem mai bucurosi decat daca am face 20 de cuvinte cheie care sa aduca site-ul pe numarul 1 si sa genereze un trafic foarte mic.
  • Optimizarile noastre sunt pentru oameni, in timp ce maximizam accesibilitatea pentru motoarele de cautare si retelele de socializare.
 
 

Salut!

Intra in contact cu noi pentru oferta personalizata